maandag 9 april 2018

Weekbericht 26 - 30 maart


De laatste loodjes voor de vakantie wogen voor sommigen toch wat zwaar. Deze week werden nog enkele toetsen afgenomen, enkele daar van kwamen nog op het rapport.

Vandaag kregen de leerlingen hun rapport mee naar huis. Ik wil graag duiden dat er heel wat nieuwe leerstof op de leerlingen af kwam en dat er nog veel herhaling aan bod zal komen de komende maanden. Wanneer een proef wat minder verlopen is, hoeven jullie hier zeker geen nachtje slaap voor te laten!

Dinsdag gingen we naar de creazolder. Juf Roos had ons kennis laten maken met organische en abstracte vormen. We mochten een vogel vormen met ijzerdraad en papier maché.

Thibo werd woensdag 12 jaar, gelukkige verjaardag! Hij trakteerde de medeleerlingen op elk 3 cakejes! Ook hij mocht een hoes rond zijn stoel hangen, feestlichtjes hingen aan zijn bank en de button werd opgespeld. De afgelopen drie jarigen, Thibo, Tibo en Justine mochten op de banken staan en kregen hun filmpje:


Op donderdag kregen we de kans om de boekenbeurs te bezoeken. De leerlingen snuisterden wat rond en ook de juffen (juf Roos en ik) hebben de kans gekregen om 2 nieuwe boeken aan te schaffen voor de klas. Er werd gekozen voor volgende toppers: Want een ezel is een voorbeeldig mens en Magisterium 1 - De ijzerproef. Twee boeken die werden aangeprezen door Chris Couwelier van Jeukiboek.
‘s Avonds kregen de ouders en leerlingen kans om langs te komen op de boekenbeurs.

Volgend liedje is een ware hype aan het worden in onze klas:
Kan jij hem al dansen?

Ik wens jullie een hele fijne vakantie toe!
Hopelijk is het een vakantie met veel zon en een graadje of 20.


Geen opmerkingen: