donderdag 14 juni 2018

Weekbericht 10 - 15 juni


Op maandag was iedereen klaar om de eerste grote juniproef te maken. We startten met getallenkennis en luisteren. Na het maken van de proeven mochten de leerlingen in de namiddag hun creativiteit bovenhalen bij het vrij tekenen. Ze kregen een bundeltje waarbij ze een tekening konden afwerken. Als ze klaar zijn met het maken van een proef wordt er in de voormiddag gewerkt of gestudeerd, in de namiddag mogen ze in dit bundeltje werken.

Zondag 10 juni was het niet enkel Vaderdag, maar ook Milan zijn verjaardag, hij werd 11 jaar! Proficiat Milan! Je kan superlekkere wafeltjes bakken!

De eerste proevenweek zit er al op. De leerlingen oefenden flink in hun herhalingsbundels, online en in de klas.

Tijdens de muzische les op dinsdag oefenden we ons dansje voor het schoolfeest. Dit deden we voor de eerste maal buiten, zo kreeg iedereen zijn bijna definitieve plaats. Er werd gelet op gelijkheid en het afwerken van bewegingen. Donderdagnamiddag maakten we een kleurige hoofdband die we zullen aanhebben tijdens onze act.

Op vrijdag kregen de leerlingen de kans om een pronostiek in te vullen over de voetbalwedstrijden van de Rode Duivels. Op de eerste matchdag van de Rode Duivels mogen de leerlingen in supportersoutfit naar de klas komen. Zoeken jullie naar zwarte, rode en gele kledij thuis? Zo kunnen we onze klas omtoveren tot de Belgische driekleur!

Volgende week gaan we de laatste dagen van de proevenperiode in. 
Blijf jullie verder inzetten zoals je nu al deed!
SUCCES!
juf Lisa
Planning:
· woensdag 20 juni: einde proeven
· donderdag 21 juni: eerste repetitie schoolfeest
· vrijdag 22 juni: tweede repetitie schoolfeest met kledij
· zondag 24 juni: SCHOOLFEEST


Geen opmerkingen: