zaterdag 3 maart 2018

Week van carnaval

Beste ouders

Op maandag, dinsdag- en vrijdagvoormiddag kwam juf Roos bij ons langs om te kijken hoe onze klaswerking verloopt. Ze zal aan onze klas stage geven vanaf maandag 19 maart.

Maandag werd de klas opgesplitst voor een wiskunde-les. Meester Wim en ik werkten rond bruto, tarra en netto. Dit aan de hand van een soort vorm van co-teachen.

Op dinsdagnamiddag had ik de twee klassen samen. We maakten een cijferles en bedachten een slogan voor ons voetbalploegje. Er werden 8 spandoeken geschilderd, 4 met een groepsnaam op en 4 met een bijpassende slogan. We maakten deze spandoeken, want vrijdag 2 maart is er sportavond. Jij komt toch ook? Leerlingen worden verwacht om 19.45u in de klas.

Super dat er op woensdag zoveel rockers in het vijfde leerjaar zaten! Jullie deden echt je best om er zo rock mogelijk uit te zien! Top!

Donderdag zijn we verplaatst. De leerlingen kregen de kans om zelf te beslissen waar ze zouden zitten.

We werken in klas met Classdojo, een belonings-systeem dat juf Katrien opstartte. Op vrijdag kregen de leerlingen uitleg hoe ze hun ingezamelde punten kunnen inwisselen. Enkele voorbeelden van de beloningskaarten: een dagje kiezen naast wie je in klas wil zitten, een dag met een zelfgekozen balpen schrijven, ...

Vrijdagnamiddag skypeten we met juf Katrien.

‘De ster van de week’ was Ella. Vorige week gaf Jaron ons uitleg over zijn muntenverzameling.

De opgegeven mailadressen werden doorgegeven aan het secretariaat. Moesten er nog ouders zijn die hun mailadres nog niet doorgaven, dit kan nog steeds door dit te noteren in de agenda.

juf Lisa
Filmpje van deze week: 

Planning:

  • dinsdag 6 maart: proef Frans Plan├Ęte 7
                                toneel Octavio’s Elektro
  • woensdag 7 maart: proef godsdienst Vuur
  • donderdag 8 maart: maandopening
  • vrijdag 9 maart: Pyjamadag zwemmen

Geen opmerkingen: